GKV ÖZEL İLKOKULU KEP TÖRENİ 2018

GKV Özel İlkokulu 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi mezunları için kep atma töreni düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törene Gaziantep Vali Yrd. Sayın Hüseyin Yılmaz, Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy, Sayın Celal Ersoy, Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can Hoşcan, Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Mustafa Şenel, GKV Özel Okulları idarecileri, GKV Özel İlkokulu öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.

Toplam 141 öğrencimizin mezuniyet sevinci yaşadığı tören, GKV Özel Liseleri Dans Kulübü öğrencilerinin gösterileriyle başladı. Törenin devamında mezun öğrencilerimizin İngilizce – Türkçe koro performansları izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Açılış konuşmalarını GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Mustafa Şenel’in yaptığı törende GKV Özel İlkokulu mezun öğrencilerimiz üzerinde emeği geçen saygıdeğer sınıf öğretmenlerimiz; Gülistan Salıcı, Semra Rastgeldi, Canan Canbolat, Dürdane Kurt, Selver Karadağ, Özlem Nida Yılmaz ve İbrahim Özalp’e özverili çalışmalarından dolayı GKV Mütevelli Kurulu Üyesi Sayın Esin İncioğlu tarafından çiçek takdim edildi. Bayrak-flama devir-teslim tören sonrasında öğrencilerimiz temsili diplomalarını sınıf öğretmenlerinden aldılar.

Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.