GKV ÖZEL LİSELERİNDEN TÜRKİYE’NİN SEÇKİN ÜNİVERSİTELERİNE GEZİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinin geleneksel üniversite gezisi 07-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında 111 öğrenci ve 8 rehber öğretmenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Geziye Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen ve Anadolu Liseleri 11. sınıflardan 111 öğrenci ve 8 öğretmen katıldı.

Gezide İstanbul’daki Boğaziçi, Koç, Sabancı, Özyeğin, Yeditepe, Acıbadem, Bahçeşehir, Bilgi, Okan, Kadir Has; Ankara’daki Hacettepe ve Bilkent gibi seçkin üniversiteler ziyaret edildi.

Beş gün süren gezide üniversite öğrencileri ve üniversite hocaları tarafından üniversite tanıtımları yapıldı ve kampüs turları gerçekleştirildi. Bu tanıtımlarda okul öğrencilerimizin soruları tanıtım görevlileri tarafından cevaplanarak öğrencilerin üniversiteler hakkında daha sağlıklı bilgi almaları sağlandı.

Üniversite tanıtımlarında ziyaret edilen üniversitelerin çoğunda GKV mezunu öğrenciler de görev aldı.

Ankara’daki üniversite gezilerinin ardından öğrencilerimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü manevi huzurunda ziyaret etti.