ÖĞRENCİLERİMİZ HER GÜN "SANAT MASASI"NDA YETENEKLERİNİ SERGİLİYOR

GKV Özel Ortaokulu öğrencileri “Sanat Masası” adını verdikleri etkinlikte yeteneklerini sergilediler.

Öğrencilerimize çeşitli sanat dallarını tanıtmak, öğrencilerin bireysel yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak ve estetik bir ürün yaratmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü.

GKV Ortaokulu Sergi Alanı’nda kurulan sanat masasında, her gün farklı bir etkinlikte sanat becerilerini sunan 5, 6, ve 7. sınıf öğrencilerimizin çalışmaları beğeniyle izlendi.

Karikatür, karakalem, filografi, keçe sanatı, suluboya, origami alanında yeteneklerini sanata dönüştüren öğrencilerimiz canlı performans sonrasında, oluşturdukları eserleri sanatsever arkadaşlarına hediye ettiler. Önümüzdeki hafta da devam edecek olan bu etkinliğe tüm sanatseverleri bekleriz.