HABER ARŞİVİMİZ

GKV’DE İHTİŞAMLI MEZUNİYET BALOSU

2018-2019 eğitim-öğretim yılı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri mezuniyet balosu düzenlendi. GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) ve GKV Özel Anadolu Lisesinden mezun olan toplam 137 öğrenci için düzenlenen balo coşkulu anlara sahne oldu.

Baloya Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit Taşlıyar, Akademik Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmet Tiryaki, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Can Hoşcan, GKV Özel Liseler Müdürü Sayın Mehtap Özdemir, lise müdür yardımcıları, GKV Özel Okulları yönetici ve öğretmenleriyle çok sayıda davetli katıldı.

Balo sunuculuğunu Fen Lisesi öğrencilerimizden Ece Atakan ve Emre Abdülkadiroğlu yaptı. Sunucular, tüm öğrenciler adına Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy’a, değerli eşleri Sayın Celal Ersoy’a ve yetişmelerinde emekleri olan idareci ve öğretmenlerine teşekkürlerini ilettiler. Mezuniyet programı Genel Müdürlüğün lise müdür ve müdür yardımcılarına çiçek takdiminin ardından öğrencilerin mezuniyet seremonisiyle devam etti.

Gece boyu çok eğlenen öğrenciler geleneksel veda balosu pastası kesilirken hem heyecanlandı hem de ayrılık vaktinin gelmesinden dolayı çok duygulandı.

Gecenin geç saatlerine kadar süren veda balosunun sonunda mezun öğrenciler idareci ve öğretmenleriyle vedalaştı.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.