GKV ÖZEL ORTAOKULU İNGİLİZCE DRAMA KULÜBÜ 2 ESER SAHNELEDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu İngilizce Drama Kulübü "Believers" tamamı İngilizce olan gösterilerini sahneledi. Açılış konusmasini Gaziantep Kolej Vakfi Ozel Okulları Yabancı Diller Direktörü Sayin Cristina Gultekin'in yaptığı gösteriye GKV Özel Okulları Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Sayın Nüket ERSOY, GKV Özel Okulları Ortaokul Müdürü Sayın Abdullah DAĞLI, okul müdürlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Ortaokul İngilizce öğretmenlerimiz Zeliha KURT ve Eda TEKİN tarafından modern versiyonları yeniden kaleme alınan Grimm Kardeşler'in "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" ile "Korkusuz John" adlı iki eseri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Ayrıca, Drama Kulübü öğrencilerimiz iki farklı dans koreografisi ve şarkıları ile gösteriye renk kattılar.

English Drama Club "Believers" of Gaziantep College Foundation Secondary School proudly presented their show. They played the modern version of "Snow White and Seven Dwarfs" and "Fearless John" - by The Brothers Grimm- rewritten by Secondary School English Teachers Zeliha KURT and Eda TEKİN. Believers also performed two different dance choreographies and modern songs.
The esteemed Chair of Board of Trustees Nüket ERSOY, The Head of Foreign Languages Department Cristina GULTEKIN, The Secondary School Principal Abdullah DAGLI, the vice principals, our esteemed parents and our beloved students all attended this great show.