HABER ARŞİVİMİZ

DANSIN RENKLERİ GÖSTERİSİ 6 YAŞINDA

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin performanslarından oluşan “Dansın Renkleri Gösterisi” Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Gösteriye Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli - Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Osman Kıratlı, GKV Mütevelli Kurulu Üyesi Sayın Dr. Mustafa Özgün, GKV Özel Okulları Akademik Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmet Tiryaki, Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Sayın Can Hoşcan, GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, idarecilerimiz, GKV Özel İlkokulu 4. sınıf öğretmenlerimiz ve çok sayıda veli katıldı.

Açılış konuşmasını GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Abdullah Dağlı’nın, danışmanlığını Halk Dansları Öğretmenleri Sayın Tülay Kıratlı ve Sayın Ayşe Güner'in yaptığı gösteride toplam 146 ilkokul 4. sınıf öğrencisi performans sergiledi. Ülkemizin her bölgesinden yöresel dansların 146 ayrı kıvılcımla izleyicilere ulaştığı gösterinin hazırlıkları yaklaşık 1 yıl sürdü. Topraklarımızın renkliliğini ve zenginliğini dansla bütünleştiren Anadolu'yu ve medeniyetleri sanatla, her bir öğrencimizin ayrı bir kıvılcımla bizlere yansıttığı gösteri bu yıl 7 Bölge, 7 Renk temasıyla 6. kez sahnelendi. Gösteri 10. Yıl Marşı ve emek veren tüm öğretmenlerimize çiçek takdim töreni ile son buldu.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.