GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ SANDIK BAŞINA GİTTİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 2019-2020 eğitim - öğretim yılı Öğrenci Temsilcisi ve Yardımcısı için seçimler büyük bir heyecan ve demokratik bir ortamda tamamlandı.

Demokratik ve şeffaf bir seçim sürecinin ardından ilkokul öğrencilerimiz verdikleri oylarla yeni başkan ve başkan yardımcılarını seçtiler.

Toplam 7 başkan,7 başkan yardımcısı adayının yer aldığı seçimlerde tüm ilkokul öğrencileri oy kullandı. Seçim sonucuna göre GKV Özel İlkokulu Öğrenci Temsilcisi 4G sınıfı öğrencisi Arin Mavigök olurken Temsilci Yardımcılığı görevine GKV Özel İlkokulu 3C sınıfı öğrencisi Nas Benlier seçildi.

GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Uğur Özeren yaptığı açıklamada; “Demokrasinin tam olarak öğrenilmesi, yaşanması için öğrenci merkezli \ işbirlikçi öğrenmeyi teşvik ediyor; öğrencilerimizin uygulamasına fırsat veriyor; felsefemizi, müfredatımızı yöntemlerimizi, sınıf yönetimini bu amaca yönelik geliştiriyoruz” dedi.