HABER ARŞİVİMİZ

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CAMBRIDGE YETERLİK SINAVLARI SERTİFİKA TÖRENİ

Cambridge Yeterlik sınavlarından STARTERS, MOVERS, FLYERS, KET VE PET sınavlarına giren ve çalışmalarının karşılığı olan yüksek notlar elde ederek sertifikalarını almaya hak kazanan öğrencilerimize sertifikaları verildi. 4. 5. 6. 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimizden oluşan toplam 107 öğrencimiz başarılarıyla okulumuzu ve ailelerini gururlandırdılar. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarılarından dolayı kutluyoruz.

Çocuklarının potansiyellerini açığa çıkarmalarında destek olan ve ayrıca dünya vatandaşı olma yolunda en önemli ölçütlerden biri olan dil öğrenimi konusunda da destekleyen değerli velilerimize bu vizyonları için teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizin yeteneklerini dünyaya göstermelerinde ayırdıkları zaman ve gösterdikleri çabadan dolayı emeği geçen İngilizce öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

-------------------

2019-2020 ACADEMIC YEAR
CAMBRIDGE PROFICIENCY EXAM CERTIFICATE CEREMONY

Our students who took the STARTERS, MOVERS, FLYERS, KET and PET Cambridge Proficiency Exams and who had high marks for their efforts have been awarded with their certificates.

A total of 107 students from 3rd, 4th, 5th, 6th, 7th grades have made both the school and their parents proud with their achievements. We are proud of you and what you have achieved, congratulations!

We thank our parents for supporting their children to reach their real potential and supporting their language learning process which is a critical criteria for becoming global citizens.

We also want to thank our English teachers for the time they put in and for the effort in order to make the students prove their skills to the world.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.