ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 81. YILI ANISINA ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yılı anısına GKV Özel Okullarında anma programı düzenlendi.

Anma programına Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy, Sayın Celal Ersoy, GKV Mütevelli -Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Kıratlı, Kemal Küçükcan, Aysel Tokatlı, Esin İncioğlu, Gamze Aşnük, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşması GKV Özel Ortaokul Müdürü Abdullah Dağlı tarafından yapıldı. Program Atatürk’ün hayatına dair video gösterimi, GKV Özel Ortaokulu öğrencisi Kuzey Karaca anlatımıyla Atatürk’e dair anılar ile devam ederken Drama Kulübü’nün performansı, orkestra eşliğinde Atatürk’ün sevdiği şarkılar ile son buldu.