HABER ARŞİVİMİZ

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİ MEZUNİYET TÖRENİNİ BÜYÜK BİR HEYECAN VE COŞKUYLA KUTLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 12. sınıf öğrencileri için Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde kutlanan mezuniyet töreni Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Seyhan Fesli, GKV Mütevelli Kurulu Üyesi Sayın Aysel Tokatlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet Tiryaki, idareciler, öğretmenler ve çok sayıda veli katılımı ile gerçekleştirildi. 12. sınıf öğrencilerinin bireysel performanslarıyla başlayan geceye sanatın ışığı yansıdı. Mütevelli ve Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Sayın Nüket Ersoy’un mesajının okunmasının ardından Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürü Sayın Engin Biba açılış konuşmasını yaptı.

Sayın Engin Biba “58 yıllık köklü geçmişe sahip Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde sizleri 21.yüzyıl becerilerine sahip bireyler olarak yetiştirmek için var gücümüzle çalıştık. Aldığınız üst düzey ve fark yaratan eğitimle yükseköğrenime ve hayata hazırsınız. Ulu Önder Atatürk’ün bize gösterdiği yoldan azimle ve tutkuyla çalışarak yürümeye devam edin. Sizin başarılarınızı gördükçe bugün olduğu gibi gururlanacağımıza eminim. Sizleri candan kucaklıyorum ve kutluyorum” dedi.

Öz güven sahibi ve sosyal becerileri gelişmiş bireyler olarak birçok başarıya imza atan öğrencilerimize ulusal ve uluslararası yarışmalardaki başarılarından dolayı ödülleri ve plaketleri takdim edildi. Kıymetli katkılarıyla güçlü eğitim kadrosundan emekliye ayrılan öğretmenimize de plaketi sunuldu. 13 yıllık eğitim ve öğretim hayatını tamamlayarak GKV ailesinden mezun olan öğrencilerimiz bu unutulmaz gecede onur ve gururla keplerini atarak yükseköğrenime geçecek olmanın heyecanını yaşadılar. GKV ailesi olarak tüm öğrencilerimizi kutlar, başarı dolu aydınlık yarınlar dileriz.

#GKV1963

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.