2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZU DAHA DA GÜÇLENDİRECEK OLAN (IB MYP) VE (IB PYP) EĞİTİMLERİ BAŞLADI

2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuzu daha da güçlendirecek olan Uluslararası Bakalorya Orta Yıllar Programı (IB MYP) ve Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı (IB PYP) eğitimleri başladı. İki oturum şeklinde gerçekleştirilen eğitimin birinci aşamasına Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu ve İlkokul idarecileri, İngilizce Öğretmenleri ve rehber öğretmeni, ikinci aşamasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu idarecileri, zümre başkanları ve İngilizce öğretmenleri katıldı. Dr. Servet Altan tarafından verilen eğitimde Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı (IB PYP) ve Uluslararası Bakalorya Orta Yıllar Programı’nın (IB MYP) içeriği, hedefleri ve işleyiş biçimi anlatıldı. Eğitim sonrasında gerçekleşen soru-cevap bölümünde yeni dönemde benimsenecek eğitim programlarının okulumuz bünyesinde yürütülen çalışmalara olan uyumu görüşüldü.

#uluslararasıbakalorya

#dp(diplomaprogramı)