GKV ÖZEL OKULLARINDA IB ULUSLARARASI BAKALORYA PROGRAM İÇERİĞİ İLE İLGİLİ SEMİNER VERİLDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde Cemil Alevli Kolejinde başarıyla yürüttüğümüz Bölgemizin ilk ve tek Uluslararası Bakalorya Diploma Programı'na (IBDP), 2022- 2023 eğitim öğretim yılından itibaren Uluslararası Bakalorya Orta Yıllar Programı (IB MYP) ve Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı'nı (IB PYP) da ekleyerek daha da güçleniyoruz. Okullarımız bünyesinde Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Başaran tarafından tüm idareci ve öğretmenlerin katılımıyla IB Uluslararası Bakalorya Program içeriği ile ilgili seminer verildi. Seminerin içeriğini; IB Felsefesi ve Bütüncül Eğitim, IB ve STEM Eğitimi İlişkisi, IB Süreç Okulu (Continuum School) temaları oluşturdu.

#uluslararasıbakalorya

#dp(diplomaprogramı)