GKV ÖZEL ORTAOKULU ÇOCUK OLİMPİYATLARINI 6.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE YENİDEN GERÇEKLEŞTİRDİK

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu olarak Erikçe Macera parkında Çocuk Olimpiyatlarını 6.sınıf öğrencilerimizle yeniden gerçekleştirdik. Doğal yaşama uyum becerilerinin önemini fark eden ve kamp deneyiminin tadını doyasıya çıkaran öğrencilerimiz, onlara rehberlik eden öğretmenlerimiz ile birlikte keyifli zaman geçirdiler. Öğrencilerimiz katıldıkları spor etkinlikleri sonrasında, kamp ateşinin etrafında konser dinletisine katıldılar. Kareoke performansları ve eğlenceli dans figürleri eşliğinde bir arada vakit geçiren öğrencilerimiz, gece çorbası eşliğinde geceyi sonlandırıp dinlenmek üzerine çadırlarına geçtiler.

Karnelerini aldıktan sonra kendilerini kamp eğlencesi ile ödüllendiren öğrencilerimize keyifli tatiller dileriz.

#çocukolimpiyatları

#GKVÖzelOrtaokulu