2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU IB MYP EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Kolej’inde 2014 yılından beri başarıyla yürüttüğümüz bölgemizin ilk ve tek IBDP (International Baccalaureate Diploma Programme/ Uluslararası Bakalorya Diploma Programı)’ına ek olarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılında bünyemize dahil ettiğimiz IB MYP (Middle Years Programme/ Orta Yıllar Programı) hazırlık çalışmaları kapsamında Mef Üniversitesi Ögretim Üyesi ve Dr. Servet Altan tarafından 20-21 Ağustos tarihlerinde uygulanacak olan öğretmen eğitim çalıştayı bugün başladı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerinin katıldığı eğitimin ilk gününde IB MYP (Middle Years Programme/ Orta Yıllar Programı) tanıtımı, sistemin okulumuz programına entegrasyonu işlendi.

#dp(diplomaprogramı)

#myp(ortayıllarprogramı)