HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL ORTAOKULU 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ "İSTANBUL LİSELER GEZİSİ’NDE

LGS’ye hazırlık sürecinde olan GKV Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri İstanbul’da bulunan prestijli liseleri tanıma fırsatı buldu. GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, GKV Özel Ortaokulu 8. Sınıflar Müdür Yardımcısı Fuat Kozanoğlu ve GKV Özel Ortaokulu 8. Sınıflar Rehber Öğretmeni Suzan Aslan eşliğinde düzenlenen gezinin ilk gününde;

*MEF Ulus Kampüsü

*Robert Koleji

*Kabataş Erkek Lisesi

*Beşiktaş Anadolu Lisesi ziyaret edildi.

*Robert Kolejinde halen okumakta olan öğrenciler ile okulu gezen öğrencilerimiz okulun detaylı bilgisini okul öğrencilerinden alırken kendilerine Robert Koleji mezunu olan Pelin Tiryaki eşlik etti. Öğrencilerimiz, okulun bölümleri ve öğrenci kulüp çalışmaları ile ilgili detaylı bilgi alma şansı buldular.

MEF Okullarında öğrencilerimiz, Okul Müdürü ve idarecileri tarafından karşılanarak, okulun akademik yapısı, laboratuvar ve atölye çalışmaları ile ilgili detaylı bilgi alma şansı buldular.

Öğrencilerimize okul yetkilileri tarafından okulların tarihi, özellikleri, eğitim-öğretim süreci ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmeler yapıldı. Bilgilendirme sonrasında okul kampüsleri öğrencilerimiz tarafından ayrıntılı şekilde gezildi. LGS’ye hazırlık sürecinde köklü kurumları tanıma şansı bulan öğrencilerimiz adına bizleri ağırlayan okulların idarecilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.

#LGShazırlık

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.