PRE-IB ÖĞRENCİLERİMİZE IB DP PROGRAMININ TANITIMI YAPILDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Koleji IB DP Koordinatörümüz tarafından Pre-IB 9.sınıf öğrencilerimize IB Diploma Programı ile ilgili Beklenti ve Gereksinimler başlıklı bir sunum yapıldı. Akademik yılın başında bilmeleri gereken tüm detaylar ve IB Diploma Programı ile 2 yıl boyunca yapacakları IB yolculuğu hakkında bilgiler verildi. IB ders grupları, standart ve yüksek seviye verilen dersler, IB Kasım sınavları, IB DP değerlendirme kriterleri ve IB iç değerlendirme ödevleri hakkında öğrencilerle detaylı bilgiler paylaşıldı ve öğrencilerimizden gelen sorular cevaplandı. Toplantıda GKV Özel Liseleri Müdürü ve Akademik Müdür yardımcımız da IB adayı öğrencilerimizden beklentilerini dile getirdiler.

#GKVÖzelCemilAlevliLisesi

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları