NEWS

MERHUM CEMİL ALEVLİ VEFATININ 46. YILINDA DÜZENLENEN TÖRENLE ANILDI

Gaziantep'in vizyonunun oluşumuna katkı sağlamış, gerek sanayi alanındaki başarıları gerekse kentin modernleştirilmesinde sunduğu hizmetler kadar eğitim alanında da kente ve bölgeye ışık olmuş Merhum Cemil ALEVLİ GKV Özel Okullarında vefatının 46. yılında düzenlenen törenle anıldı.

GKV Özel Cemil Alevli Koleji öğrencileri ve Edebiyat öğretmenleri tarafından hazırlanan anma programına Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket ERSOY ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Celal ERSOY, Genel Müdür Sayın Müfit TAŞLIYAR, Genel Müdür Yardımcıları Sayın İsmet TİRYAKİ, Sayın Can HOŞCAN ve okul müdürleri katıldı. Düzenlenen anma programı GKV Özel Liseler Müdürü Sayın Hakan ANLIAÇIK’ın konuşmasıyla başladı. Program akışı şu şekilde oluşturuldu: Cemil ALEVLİ’nin Hayatı (Sinevizyon) (Can YÜCEL) Hayatta Ben En Çok Babamı Sevdim Adlı Şiir (7/E sınıfından Sare Nazlı CEBESOY), Sen Benim En Kıymetlimsin Adlı Şarkı (Solist: Zeynep ÖZHARAT (C10A) Piyano: Umut KAMALIOĞLU(Müzik Öğretmeni) Keman: Gökhan HÜSÜNBEYİ (Müzik Öğretmeni) Lirik Dans: Çağla KARABAŞLIK (C10A) Oratoryo: Cemil ALEVLİ İç Ses \ GKV Özel Okulları Öğrencilerinden Cemil ALEVLİ’ye Mektup 
--------------------------------------------------------------------------------------
Cemil ALEVLİ için eğitim, milli kalkınmanın ve Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine giden başarının yoludur. Bunun içindir ki eğitim-öğretime büyük önem vermiş, yabancı dil ve çağdaş eğitimin önemine inanarak bir grup eğitim gönüllüsüyle Gaziantep Kolej Vakfı’nın temellerini atmıştır.

Atılan bu temelle, 54 yıldır binlerce mezun veren Gaziantep Kolej Vakfı ailesi olarak kurucumuz merhum Cemil ALEVLİ’yi aramızdan ayrılışının 46. yılında saygı ve minnetle anıyoruz.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.