NEWS

İSTANBUL EFENDİSİ MÜZİKALİ SAHNELENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Atatürkçü Düşünce ve Tiyatro Kulübü'nün 8 aylık yoğun uğraşlarla hazırlamış olduğu; 37 öğrenci, 7 öğretmen, 5 teknik personelin görev aldığı, “İSTANBUL EFENDİSİ MÜZİKALİ" sahnelendi.

GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket ERSOY, Sayın Celal ERSOY, GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can HOŞCAN, Sayın İsmet TİRYAKİ, GKV Özel Liseler Müdürü Sayın Hakan ANLIAÇIK, idareciler, öğretmenler ve velilerimizin katıldığı müzikalde il genelinden de çok sayıda sanatsever bizlerle birlikteydi.

RENGÂRENK BİR GECE…

Osmanlı'nın çok kültürlü yaşantısının izlerini taşıyan ve İstanbul folklorundan örnekleri çağdaş bir anlatımla sergileyen müzikal oyun, izleyenlerine danslı, müzikli, eğlenceli ve rengârenk bir gece yaşattı. Geniş oyuncu kadrosu, birbirinden ilgi çeken dekor ve kostümleriyle de büyük beğeni toplayan oyunda, Lale devri sonrasında dönemin toplumsal yapısı, sosyal ilişkileri ve yozlaşan değerleri hiciv yoluyla anlatıldı.

DAKİKALARCA ALKIŞLANDI

Dekorundan ses sistemine, oyuncularından dansçılarına kadar GKV Özel Okulları bünyesinde görevli öğretmen, öğrenci ve çalışanların yer aldığı bu dev müzikalin danışmanlığını GKV Özel Liseleri Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Mustafa Alıcı ve Demet Tekerekoğlu yaptı. Yoğun ilgi gören müzikalimizde görev alan tüm ekip dakikalarca alkışlandı.

Müzikal öncesinde ayrıca GKV Özel Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimizin resimlerinden oluşan yıl sonu karma resim sergisi de ziyaretçilerle buluştu.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.