NEWS

CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IB) OKTOBERFEST ETKİNLİĞİ \\ HEUTE OKTOBERFEST İN CEMİL ALEVLİ İB COLEGE GAZİANTEP/TÜRKEİ

Almanya’nın Münih kentinde sonbaharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen Oktoberfest ruhu GKV Özel Cemil Alevli Koleji’ndeydi. Almanca dilini ve Alman kültürünü öğrencilerimize daha yakından tanıtmak için sonbaharın gelişini müjdeleyen Oktoberfest bu yıl GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 10. sınıf öğrencilerimizin düzenlediği etkinlikte büyük bir coşkuyla kutlandı.
Her yıl ortalama 6 milyon kişinin katıldığı ve bu yıl 185.’si düzenlenen festival Oktoberfest için geleneksel Alman kıyafetleri içerisindeki GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğrencilerimiz gün boyu Alman halk şarkıları dinleyip, Alman kültürü hakkında fikir edinmeyi amaçlayan araştırmalarını arkadaşları ile paylaştılar.

HEUTE OKTOBERFEST İN CEMİL ALEVLİ İB COLEGE GAZİNTEP/TÜRKEİ

Das Oktoberfest ist ein zweihundert jähriges, weltberühmtes, traditionelles Volksfest von Deutschland. Dieses Fest wird jedes Jahr in Deutschland im September von 6 Millionen Gästen aus aller Welt besucht. 
Die Schülerinnen und Schüler der Cemil Alevli IB College haben heute in der Schule ein Oktoberfest veranstaltet und haben somit auch diese traditionelle Kultur an andere Schüler vermittelt und bekannt gemacht.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.