NEWS

İSPANYOL VE ÇAĞDAŞ DÜNYA EDEBİYATININ ÖNDE GELEN TEMSİLCİSİ FEDERİCO GARCİA LORCA’NIN “KANLI DÜĞÜN” ADLI ESERİ GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IB) 10.-11. SINIF ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN CANLANDIRILDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 10. ve 11. sınıf öğrencileri tarafından Avukat Mustafa Çitçi ve Avukat Mehmet Bozhöyük rehberliğinde İspanyol yazar Federico Garcia Lorca’nın “Kanlı Düğün” adlı eseri mahkeme tekniği eşliğinde canlandırıldı. Etkinliğe GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir ve GKV Cemil Alevli Koleji (IB) Koordinatörü Sayın Özlem Kara da katıldı.

Lise Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlik Avukat Mustafa Çitçi tarafından “Ülkemizde Cinayet ve Kadın Cinayetleri” konulu interaktif sunum ile başladı. GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğrencileri cinayetler hakkında hukuki bilgiler de edindikten sonra Kanlı Düğün adlı eseri mahkeme tekniği ile canlandırdı. Bu etkinlik sayesinde öğrenciler yeni bakış açısı kazanarak anlama ve yorumlama, yaratıcılık ve empati kurma yeteneklerini geliştirdi.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.