NEWS

GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IBDP) ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK “TOPLUM HİZMETİ” PROJESİ

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğrencilerimizin IB-CAS (Yaratıcılık+Etkinlik+Toplum Hizmeti) Programı kapsamında 3 yıl önce hayata geçen “Toplum Hizmeti Projesi” (CIP) aralıksız devam ediyor.

Topluma Hizmet Kulübü’nün bir parçası olan projede öğrencilerimiz 3 yıldır kardeş okulumuz Mehmet Emin - Zekiye Üstünel İlköğretim Okulu öğrencilerine gönüllü olarak İngilizce, Fen Bilimleri, Yaratıcı Drama, Görsel Sanatlar, Robotik Kodlama alanlarında ders veriyor.

Her hafta Çarşamba günleri düzenlenen eğitimlerde kulüp üyesi öğrencilerimizde sorumluluk alma yeteneklerinin geliştirilmesi, yerel ve/veya uluslararası topluma yararlı birer birey olmalarını sağlamak amaçlanmaktadır. Kulübün hizmet aktiviteleri başkaları için ve başkaları ile beraber işler yapmak ve buna kendini adamayı gerektirir. 3 yıl boyunca gönüllü olarak projeyi yürüten IB öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.