ANLAŞ- KAYNAŞ -PAYLAŞ (LET’S BE UNITED) GÖNÜLLÜLÜK PROJESİ TANITILDI

GKV Özel Cemil Alevli Koleji, Koç Üniversitesi Global Aid ve Ömer Asım Aksoy Ortaokulu iş birliğinde ortaklaşa gerçekleştireceğimiz Anlaş, Kaynaş, Paylaş Projesi (Let’s Be United) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin, Vali Yardımcısı Sayın Rıdvan Eroğlu ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı (Ar-Ge’den Sorumlu Müdür) Sayın Mehmet Ali Tiryakioglu’na projede görevli öğrenciler tarafından tanıtıldı.

9-12 yaş arası farklı kültürlerden gelen ve aynı öğrenme ortamını paylaşmakta olan çocuklar arasında iletişim ve sosyal uyumu güçlendirmeyi hedefleyen proje ile ilgili tüm detayların anlatıldığı tanıtım toplantısında öğrencilerimiz atölye çalışmalarından da örnekler verdi.

Projenin özellikle Gaziantep’in diğer tüm orta dereceli okullarında yaygınlaştırılması gerektiğini dile getiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin bu yönde çalışmalarımıza destek vereceğini ifade etti.