OLUF 2017

GKV Özel Liseleri ve Cemil Alevli Koleji öğrencileri ODTÜ Geliştirme Vakfı Okullarının ev sahipliği yaptığı 05-07 Mayıs tarihleri arasında OLUF 17 Ulusal Formuna katıldı. Ulusal çalıştayın 'Başarı Nedir?' konulu açılış konuşması yılın iletişimcisi seçilen Özgür Aksuna tarafından yapıldı. Farklı okullardan 135 delegenin katıldığı ulusal çalıştayda öğrenciler konferans öncesi hazırlandıkları konu başlıklarını ve araştırmalarını komitelerinde  tartışıp çözüm önerilerini dile getirdiler. 12 komiteden oluşan çalıştayda GKV Özel Liseleri EYP Kulübü delegeleri özgün fikirlerini ve haklı gerekçelerini çalıştay formatında dile getirdiler. GKV Delegasyonu olarak aktif bir çalıştayı başarı ile tamamlayan öğrencilerimizi yürekten kutlarız.

GKV Özel Liseleri Müdürü İsmet Tiryaki; amacı, dünyadaki  politik, ekonomik ve sosyolojik sıkıntıların tartışıldığı, irdelendiği ve barışçıl çözümlerin arandığı bu tür gençlik forumlarına GKV Özel Okulları olarak destek vermeye devam edeceklerini bildirdi.