GKV ÖZEL LİSELERİ DÜNYA BİRİNCİSİ

GKV Özel Liselerinin 3 yıl önce dünya birincisi olduğu “Engellilere Empatiyi Arttırma” projesi kapsamında başlatmış olduğu ve tamamen öğrenci merkezli olan proje uygulamasında yer alan öğrenciler çok güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyorlar. Gelecek nesillere bırakabilecek, yaşanabilir bir dünya için sosyal sorumluluk projelerini sosyal bir felsefe olarak düşünen öğrencilerimiz, tüm engelli ve engelsiz bireylerin toplumda bir arada yaşarken yapabilecekleri pek çok aktivitenin olduğunu göstermek adına eğitimlerini tamamladıktan sonra okulumuza 4 engelli gurubunu davet ettiler ve hep birlikte çalışmalar yaparak projenin sürdürebilirliğini sağladılar. Bu yıl da GAP Görme Engelliler, Ali Süzer İşitme Engelliler ve Abdülkadir Konukoğlu Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Okulundan gelen öğrencililerle iki gün süresince görsel, sanatsal ve fiziksel pek çok çalışma gerçekleştirdiler.