NEWS

GKV ÖZEL LİSELERİ MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLEDİ

GKV Özel Okullarının her biriminden öğrencilerinin sanat dolu performansları ile; tören öncesinde, piyano dinletisi eşliğinde kokteyl ve GKV Özel Ortaokul 5.6. ve 7. sınıf öğrencilerinin özel karma resim sergisi ile karşılanan velilerimiz için törende GKV Özel Liseleri Dans Kulübü üyesi öğrencilerinin dans performansı beğeni ile karşılandı.

GKV Özel Liseleri Mezuniyet Töreni, bayrak-flama devir teslim töreni ile başladı.Törende ayrıca GKV Özel Fen Lisesi Birincisi Mekselina Kalender, İkinci Büşra Abdülkadiroğlu, Üçüncü Melike Doğan, GKV Özel Anadolu Lisesi Birincisi Edip Can Sevindi, İkinci Kaan Alkan, Üçüncü Tuba Göğüş, GKV Özel Okulları Cemil Alevli Koleji Birincisi İlayda Dayıoğlu, İkincisi Elif Dinç, Üçüncü Osman Gül ile YGS Türkiye sıralamasında ilk 1000 öğrenci arasında yer alan öğrencilerimiz; Yusuf Çelikaslan, Kamil Berk Çöçel, Fatma Zehra Diken, Hasan Can Gesoğlu, Mine Can, Mekselina Kalender, Cemil Alevli Koleji IB programını başarıyla tamamlayarak dünyanın seçkin üniversitelerinden kabul alan Oğulcan Cenkcimenoğlu, Jiwon Shim ve Osman Gül'e başarı plaketleri takdim edildi.

Okul birincilerinin anlamlı konuşmaları ile devam eden törende ayrıca GKV Başarı Kürsü'süne birinciler tarafından anı çivileri çakıldı.

Törende ayrıca Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerine 19 yıldır özverili çalışmalarıyla katkıda bulunan, okullarımızda İngilizce tiyatronun gelenekselleşmesinde büyük emeği olan, birçok öğrencinin hayatına dokunan ve geleceğinin şekillenmesinde rol oynayan, aralarında okulumuza dünya birinciliği de kazandıran sosyal sorumluluk projelerinin gönüllü üstlenicisi değerli İngilizce öğretmenimiz Sayın Nursev Kadıoğlu, kendi isteğiyle bu dönem sonunda emekliye ayrılması nedeniyle anlamlı bir konuşma yaptı. Günün anısına GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın İsmet Tiryaki tarafından plaket takdim edildi.

GKV Özel Liseleri Mezuniyet Töreni açılış konuşmasını yapan GKV Özel Liseler Müdürü Sayın İsmet Tiryaki; Öğrencilerimizi Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan, topluma karşı sorumluluk duyan bireyler olarak hayata ve bir üst öğrenim kuruma hazırlama misyonu üstlendiklerini dile getirdi. Tiryaki sözlerine şöyle devam etti: "Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Bu senede önceki yıllarda olduğu gibi, hem bireysel anlamda hem de kitlesel olarak YGS ve LYS’de başarılarına yenilerini ekledi. Liselerimizin YGS’de elde ettiği Türkiye dereceleri ilk ikiyüzde bir öğrenci, ilk beşyüzde 4 öğrenci, ilk binde toplam 6 öğrenci olmak üzere 26 derece, ilkonbinde 44 öğrenci toplam 212 derece, İlk onbeş binde toplam 50 öğrenci 259 derece elde etmiş ve her üç öğrencimizden biri ilkonbeşbinde yer almıştır.

Öğrencilerimizin Haziran ayında yapılacak olan LYS sınavında çok daha iyisini yaparak, üst sıralarda yer alacağından, en iyi dereceleri okulumuza getireceğinden eminiz. YGS’de dereceye öğrencilerimizi, Cemil Alevli Kolejinden mezun olan ve dünyanın seçkin üniversitelerinden kabul alan öğrencilerimizi, ailelerini ve bu başarının mimarı öğretmenlerimizi kutluyorum." dedi. Tören kapanışında GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit Taşlıyar ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın Can Hoşcan tarafından idarecilerimize çiçek takdim edildi.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.