NEWS

GKV ÖZEL LİSELERİNDE "GÜVENLİ İNTERNET" KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

01.11.2017 Çarşamba günü Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde  9.,10., 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Güvenli İnternet” konulu seminer verildi.  Seminer başlangıcında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürü İsmet Tiryaki; öğrencilerimize güvenli internet kullanımının önemi, sosyal medyanın olumsuz yanları ve etkileri konusunda bilgilendirmede bulundu. Okul Müdürü İsmet TİRYAKİ “İnternet eğitim için güçlü bir araçtır, bu yönde kullanımın öğrencilerimize çok daha faydalı olacağını, internet ve sosyal medyanın bilinçli kullanımının önemine” değindi.

Seminerin ikinci bölümü Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Lise Rehberlik Servisi koordinasyonunda devam etti. İnternet insanlar arasında etkili bir iletişim kurmanın, bilgiye ve eğitsel kaynaklara ulaşmanın en güçlü ve kolay yollarından birisidir. İnternet ve uygulamalarının eğitimde kullanımı çok çeşitli faydalar ve öğrencilerin gelişimlerine büyük katkılar sağlayabilir.

İnternet gençler için hem eğlence, hem paylaşım, hem de bir öğrenme aracıdır, fakat internetin yaygınlaşmasına paralel olarak getirdiği olumsuzluklar yadsınamaz.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.