Our Archives

ŞİİR DİNLETİSİ

26.05.2016 tarihinde edebiyat zümresinin hazırladığı bir şiir dinletisi yapıldı. Bu etkinlik 9 ve 10. sınıf öğretmen ve öğrencileri, okul müdürü ve müdür yardımcılarının katılımıyla gerçekleşti. Dinletinin içeriği sevgi, özlem, kardeşlik duygularını vurgulayan şiirlerden oluşmuştu.

Öğrencilerden Aylin Dağ, Murathan Mungan’ın “Gece Nöbeti” şiirini; Bengisu Çapan, Yavuz Bülent Bakiler’in “Gözlerin İstanbul Oluyor Birden” şiirini; Mehmet Berkay Vural, Mevlana’nın “Etme” şiirini; Nida Kadayıfçı, Edgar Allen Poe’nun “Annabel” şiirini; Doğa Kaynar, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın “Ben Eylül Sen Haziran” şiirini; Pelin Kazaz, Orhan Veli’nin “İstanbul’u Dinliyorum” şiirini; Veysel Cemaloğlu, Can Yücel’in “Her Şey Sende Gizli” şiirini; Doğa Şengöksel, Nazım Hikmet’in “Bir Fotoğrafa” şiirini; Eylül Yılmaz da Nazım Hikmet’in “Ben Senden Önce Ölmek İsterim” şiirini okudu.

Programda duygu dolu anlar yaşandı. Öğrenci ve öğretmenlerin büyük bir coşku ve memnuniyetle karşılandığı dinleti Okul Müdürü Sayın Ülkü Ulutaş'ın kısa bir konuşması ve şiirsiz kalmayın sözleriyle sonlandı.


 

Copyright Gaziantep College Foundation | 2015 | All Rights Reserved