Our Archives

MİNİK GKV’LİLERDEN DANSIN RENKLERİNE MUHTEŞEM GALA

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 4'üncü sınıf yılsonu etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen gösterilerde minik öğrenciler Dansın Renkleri ile konukları adeta büyüledi. Sahnede sergiledikleri danslarla Anadolu’nun zengin kültür yapısını gözler önüne seren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerini Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 2015-2016 eğitim öğretim yılına veda çerçevesinde bu yıl ilk okulu bitirecek olan 4'üncü sınıf öğrencilerinin hazırladığı ve 200 kişilik dev bir kadronun görev aldığı Dansın Renkleri dans gösterileriyle Anadolu’nun zengin folklorunu sahnelere taşıdı.

Türk tarihi ve değerlerini koruyan ve etkinlikleriyle yaşatan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokullarının geleneksel Dansın Renkleri gösterisinin muhteşem galası Şehitkamil Kültür Merkezi'nde yapıldı. 'Dansın Renkleri' etkinliğinin gala gecesine; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli Kurulu üyeleri Aysel Tokatlı ve Osman Kıratlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcıları Kasım Ateş ve Can Hoşcan’ın yanı sıra öğretmen, idareci ve öğrenci velilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

GKV Özel Okulları tarafından düzenlenen yılsonu etkinliklerine katılan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, yaşamını eğitime adayan ve Gaziantep Kolej Vakfı'nın kuruluşundan bugünlere gelmesinde önemli görev üstlenerek kurumun gelişmesine, kalkınmasına imza atan GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy’la uzun uzun eğitim konusunda sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. GKV Özel Okulları'nın Anadolu’nun en başarılı kurumlarından birisi olduğunu ifade eden Vali Yerlikaya, Ersoy çiftine eğitime ve sağlığa verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

GKV Özel İlkokulları dördüncü sınıf öğrencilerinin, uzun süren çalışmalar sonucunda sahnelediği gösteri 130 öğrencinin görev almasıyla izleyiciyle buluştu. İzleyenleri adeta büyüleyen Dansın Renkleri; tutkuyu, sevgiyi, isyanı, aşkı, hüznü, özgürlüğü ve bunun gibi birçok duyguyu minik kalplerin rehberliğinde seyircilere yaşattı. Türk tarihi ve Türk değerlerini sahneleyen gösteride; Azeri, Artvin, Gaziantep, Burdur, Zeybek, Karadeniz yöreleri ile Bingöl Kartal Oyunu, Roman ve Kurdele dansları sergilendi. Yoğun ilginin yaşandığı Dansların Rengi gala gecesinde konuklar zaman zaman duygulu anlar yaşarken, gösterilerin sonunda öğrencileri ayakta alkışlayarak onuncu yıl marşını öğrencilerle birlikte seslendirdiler.


 

Copyright Gaziantep College Foundation | 2015 | All Rights Reserved