Our Archives

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI’NDA 19 MAYIS ÇOŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okul bahçesinde şenlik havasında kutlandı. GKV Fen Lisesi öğrencilerinden Elif Kazaz ve Metehan Gökçek’in sunuculuğunu yaptığı program Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başladı.

Liseler Müdürü Sayın Ülkü Ulutaş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencimiz Deniz Ali Turan, Atatürk’ün Samsun’a çıkışı hakkında bilgi verdi.

Törende öğrencimiz Berkin Çupurbaş “Bandırma Vapuru” isimli şiiri okudu. Halk Oyunları Öğretmeni Tülay Kıratlı’nın çalıştırdığı Ortaokul Halk Oyunları Ekibinin muhteşem gösterisinin ardından Ortaokul Türkçe Öğretmeni Ahmet Ertaş, Atatürk’ün “Gençliğe Hitabe”sini seslendirdi ve Fen Lisesi 9A, 9B, 10A, 10B sınıfı öğrencileri ise hep birlikte “Gençliğin Ata’ya Cevabı”nı okudu.

Program,  Gaziantep Büyükşehir Belediye Bandosunun marşları eşliğinde yapılan çok coşkulu, bayraklı gençlik yürüyüşü ile sona erdi.


 

Copyright Gaziantep College Foundation | 2015 | All Rights Reserved