Our Archives

GKV ÇOCUK ŞENLİĞİ VE OLİMPİYATLARINDA MUHTEŞEM FİNAL

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen Geleneksel Çocuk Festivali ve Olimpiyatlarında minik öğrencilerin sahnede sergilediği danslar ve sportif etkinlikler büyük ilgi gördü.Yıl sonu etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen Çocuk Şenliği ve Olimpiyatları büyük ilgi gördü.

Çeşitli dans gösterilerinin yanı sıra spor etkinliklerinin de gerçekleştirildiği GKV Çocuk Şenliği ve Olimpiyatlarda minik öğrenciler anne ve babalarıyla gün boyu katıldıkları etkinliklerde ter dökerken hünerlerini sergiledi. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Anaokulu Müdiresi öğrenciler ve velilerinin yönelik gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Şenlikleri ve Olimpiyatlarına yoğun ilgi gösterildiği ve öğrencilerin ebeveynleriyle bütün günü birlikte geçirerek birçok etkinliğe katıldıklarını belirtti. Danslar ve sportif etkinlikler değişik yaş guruplarındaki öğrencilerin büyük ilgisini çekerken spor ve sanatsal faaliyetlerin bir arada yer alması velilerinde büyük ilgisini çekti.

Gün boyu süren etkinliklerin kapanışında bütün öğrencilerin katılımı ile toplu dans etkinliği yapıldı. Öğretmenler, anne ve babaların da eşlik ettiği dans gösterileri katılımcılar tarafından büyük beğeni kazandı.


 

Copyright Gaziantep College Foundation | 2015 | All Rights Reserved