Our Archives

GKV ÖZEL ORTAOKULU MEZUNLARI KEP ATTI

Başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılını geride bırakan ve bu yıl okullarından mezun olan GKV Özel Ortaokulu öğrencileri için düzenlenen kep töreninde duygulu anlar yaşandı.2015-2016 eğitim öğretim yılının son günlerinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında ortaokullarından mezun olan 101 öğrenci için düzenlenen kep töreninde duygulu anlar yaşandı.

GKV Özel Ortaokulu kep töreninde bayrak flama devir teslim öreninin ardından okul birincileri Kaan İyiköşker ve Kerem Özçınar tarafından yaş kütüğüne üzerinde isimlerinin bulunduğu çivileri çaktı. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcıları Kasım Ateş ve Can Hoşcan’ın da katıldığı törene ilgi büyüktü.

2015-2016 eğitim öğretim döneminde GKV Özel Ortaokulu öğrencilerinin sadece akademik başarılarla değil, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılar yanında sosyal sorumluluk projeleriyle de isimlerinden sıkça söz ettirdiklerini vurgulayan GKV Özel Ortaokul Müdürü Nadir Gürsel “Başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılını geride bırakırken bu gün hüzün ve gururu bir arada yaşıyoruz. Mezun ettiğimiz 101 öğrencimizin 60’a yakını fen lisemizi kazanmış olup tamamı GKV Özel Okullarında lise eğitimine devam edecektir. Öğrencilerimizi gururla uğurlarken eğitim öğretim yılı boyunca bizleri yalnız bırakmayan GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nüket Ersoy ve Celal Ersoy’a Genel Müdürümüz Sayın Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcılarımız Kasım Ateş ve Can Hoşcan ile idareci ve öğretmenlerimizle velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi borç biliriz” dedi. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar dönem birincilerine günün anısına birer plaket verirken Okul Müdürü Nadir Gürsel Müdür Yardımcısı Ali Dirgen birer teşekkür çiçeği verdi. GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Kasım Ateş ve Can Hoşcan’da girdikleri sınavlarda çeşitli derece elde eden öğrencilere günün anısına birer plaket verdi. Yapılan konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere diplomaları ilkokul öğretmenleri ve sınıf rehber öğretmenleri tarafından verildi. Törenin ardından kep atan öğrenciler ve konuklar coşkuyla çeşitli marşları seslendirerek geceye veda ettiler.


 

Copyright Gaziantep College Foundation | 2015 | All Rights Reserved