HABERLER

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI

2021-2022 eğitim-öğretim yılı 8.sınıf öğrencileri için Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenen diploma töreni büyük ilgi gördü.

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Fesli, GKV Mütevelli Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kıratlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, idareci, öğretmen ve velilerin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen törende coşku ve duygu dolu anlar yaşandı.

Müzik dinletisi ve dans gösterisi ile başlayan gecede Mütevelli Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nükhet Ersoy'un mesajının okunmasının ardından Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet açılış konuşmasını yaptı. Sayın Güldemet “Sizler başarının temsilcisi, güçlü bir Cumhuriyet toplumu olma inancımızın kanıtı, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için onun mirasına devrimlerine sahip çıkmalı, çağdaş bir Türkiye’nin teminatı olmalısınız. Biz sizleri hep sevgi ve gururla izleyeceğiz. Sizler de ailenizi unutmayın. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.

Törende ulusal ve uluslararası yarışmalarda çeşitli derecelere imza atan ayrıca yıl boyu akademik başarısını devam ettiren öğrencilere plaket ve ödülleri verildi.

Coşkulu geçen gecenin sonlarında ise 2021-2022 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan GKV Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri keplerini sevinçle atarak liseye geçmenin gururunu yaşadılar.

Okulumuzdan başarıyla mezun olan öğrencilerimizi kutlar, GKV ailesi olarak onlara aydınlık bir gelecek dileriz.

#GKV1963

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

 


 

       

Copyright Gaziantep College Foundation | 2015 | All Rights Reserved