AVRUPA BİRLİĞİ K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU ADLI PROJE 2.ULUSLARARASI TOPLANTISI BAŞLADI

Avrupa birliği tarafından yürütülen Erasmus+ programı kapsamında 2 yıldır uygulanan Avrupa Birliği K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU adlı proje 2. uluslararası toplantısı, Litvanya ve Portekiz ekiplerinin katılımıyla Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesinde başladı.

Proje toplantımız kapsamında 21- 25 Şubat 2022 tarihleri arasında Fen, Biyoloji, Matematik, Kimya ve İngilizce ders anlatımları, “Döngüsel Ekonomi” çerçevesinde ilgili tesis ziyaretleri ve kültürel geziler yapılacaktır.

#avrupabirliği

#erasmus+

#uluslararasiprojetoplantisi

#kültürelgeziler

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

The 2nd international meeting of the European Union K229 STEAM MODEL INTEGRATION IN GENERAL EDUCATION, which has been implemented for 2 years within the scope of the Erasmus+ program carried out by the European Union has begun at Gaziantep College Foundation Private Science High School with the participation of Lithuanian and Portuguese teams. There will be Science, Biology, Maths, Chemistry and English lessons. We will visit some institutions about “Circular Economy” and make some cultural trips.

#europeanunion

#erasmus+