HABERLER

PORTEKİZ, LİTVANYA, ÖZEL GAZİANTEP KOLEJ VAKFI FEN LİSESİ ÖĞRECİLERİ TARİHİN SIFIR NOKTASINDA BULUŞTULAR

Litvanya, Portekiz ve Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi öğrencileri proje programının 3. gününde kültürel ve tarihi bir yolculuğa çıktılar. Şanlıurfa’nın eşsiz tarihi ve turistik yerleri olan Göbeklitepe, Harran ve Balıklıgöl ‘ü ziyaret ettiler. Gezilen yerler ile ilgili tarihi ve kültürel bilgiler edinmelerinin yanı sıra yöresel lezzetleri deneme ve bolca anı biriktirme imkanı da buldular.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus+

#uluslararasiprojetoplantisi

#kültürelgeziler

#göbeklitepe

#harranevleri

#balıklıgöl

#yerellezzetler

 

GAZİANTEP COLLEGE FOUNDATION PRIVATE SCIENCE HIGH SCHOOL, PORTUGESE AND LITHUANIAN STUDENTS MEET AT THE ZERO POINT OF HISTORY, GÖBEKLİTEPE.

On the 3rd day of the project meeting at Gaziantep College Foundation Private High School, the whole project team including Lithuanian-Portuguese-Turkish students and teachers took a historical journey in Şanlıurfa. The students enjoyed their times by visiting the unique places Göbeklitepe, Harran city and Balıklıgöl. They were guided with the historical and background information of the places they had visited.Beside being a historical trip,the students had the chance of collecting nice memories and tried local foods.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion

#erasmus+

#internationalprojectmeeting

#culturaltrips

#localfood

 


 

       

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.