GAZİANTEP KOLEJ VAKFI OZEL FEN LİSESİ ERASMUS+AB KAPSAMINDA LİTVANYA’DA

Avrupa birliği tarafından yürütülen Erasmus+programı kapsamında 2 yıldır uygulanan Avrupa Birliği K229 STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU adlı proje 3. uluslararası toplantısı, Türkiye ve Portekiz ekiplerinin katılımıyla Litvanya’da bugün başladı.

Proje toplantısı 25-29 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacaktır ve Türkiye’ den toplantıya 6 öğrenci ve 5 öğretmen katılım sağlamaktadır. Toplantı karşılama ve ısınma aktiviteleri ile başladı. Ardından proje konusu kapsamında atölye çalışmaları gerçekleşti. Litvanya- Türkiye-Portekiz grubu öğrencileri kendi ekosistem modellerini sundular. İlk gün programı şehir merkezinde düzenlenen geziyle son buldu.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus

#uluslararasiprojetoplantisi

#ekosistem

#evsahibilitvanya

GKV IS IN LITHUANIA WITHIN THE SCOPE OF ERASMUS+ PROJECT.

1. The 3rd international meeting of the European Union K229 STEAM MODEL INTEGRATION IN GENERAL EDUCATION, which has been implemented for 2 years within the scope of the Erasmus+ program carried out by the European Union, will be held in Lithuania with the participation of Turkish and Portuguese teams. The project meeting will be held between 21-25 February 2022 and 5 teachers and 5 students from Turkey, Lithuania and Portugal attend. The meeting has begun with warm-up activities. Students and teachers went in for workshops about circular economy. Students from each country presented their eco-system models. The first day meeting ended up with the city tour organized by Lithuanian team.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion