ULUSLARARASI PROGRAMLAR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Uluslararası Bakalorya (IB) İlk Yıllar Programı'nı uygulamak için aday okuldur ve IB Dünya Okulu statüsüyle yetkilendirmek için çalışmalarını sürdürmektedir. IB Dünya Okulları; güçlü bir vizyon ile farklı ve kapsayıcı bir öğrenci topluluğuna zorlayıcı ve yüksek kalitede uluslararası bir eğitim sunmak adına öğretim ve öğrenmeyi sürekli geliştirme hedefini paylaşırlar.
Yalnızca IB Organizasyonu tarafından yetkilendirilen okullar, dört akademik programından herhangi birini sunabilir: İlk Yıllar Programı (PYP), Orta Yıllar Programı (MYP), Diploma Programı (DP) veya Kariyerle İlgili Program (CP). Adaylık durumu, yetkilendirmenin verileceğini garanti etmez.

Gaziantep College Foundation Private Schools is a candidate school for the International Baccalaureate (IB) Primary Years Programme and pursuing authorization as an IB World School. IB World Schools share a common philosophy a commitment to improve the teaching and learning of a diverse and inclusive community of students by delivering challenging, high quality programmes of international education that share a powerful vision.
Only schools authorized by the IB Organization can offer any of its four academic programmes: the Primary Years Programme (PYP), the Middle Years Programme (MYP), the Diploma Programme (DP), or the Career-related Programme (CP). Candidate status gives no guarantee that authorization will be granted.