SATURDAY ENGLISH GKV KINDERGARTEN

Beginning from 2019-2020 academic year, we are having “Half Day English” programme in GKV Kindergarten and this year we are proud to announce that we will also be applying Saturday English programme every week with a different concept.

We’ve started with our “Back to School” concept today and our kids had experienced an enjoyable and fruitful day in the school.

2019-2020 Eğitim öğretim yılı itibariyle GKV Özel Anaokulumuzda "Half Day English" (Yarım Gün İngilizce) programı uygulanmaktadır. Bu yıl da, her hafta farklı bir konsept çerçevesinde Cumartesi günleri “Saturday English” programımızı ayrıca uygulayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Programımız bugün itibariyle “Okula Dönüş” konsepti ile başladı ve çocuklarımız hem eğlenceli hem de verimli bir günü deneyimlemenin keyfini yaşadılar.