PROJE ÇALIŞMALARI

BEN KİMİM?

GKV Özel Anaokulu öğrencileri, benlik algısını desteklemek ve okula uyumu sağlamak amacıyla hazırlanan Ben Kimim? etkinliğini gerçekleştirdiler. Proje ve Tasarım dersi etkinlikleri kapsamında ilk proje konusu olarak ele alınan Ben Kimim? etkinliğinde kendi bireysel çalışma kağıtlarında okulu ve evi simgeleyen çalışmalar yaptıktan sonra ailelerinin resimlerini çizerek bir dosya haline getirdiler. Dosyalarını oluşturan öğrenciler, arkadaşlarına ailelerini tanıtan bir sunum yaptılar. Ben Kimim? etkinliği öğrencilerimizin birbirlerine ve okulumuza alışma sürecini kolaylaştırırken onlara kendilerini ifade etme şansı tanıyan faydalı ve eğlenceli bir etkinlik oldu.

CUMHURİYET

GKV Özel Okulları Anaokulu Öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için anaokulu proje alanında yüzlerce resim ve bayraktan oluşan çok renkli bir proje duvarı hazırladılar. Cumhuriyet Duvarı, anaokulu öğrencilerimizin ‘Cumhuriyet Bayramı’ konulu resim çalışmaları ve parmak boyası ile renklendirdikleri Türk bayraklarının bir araya gelmesiyle oluşturuldu. GKV’Lİ Minikler Cumhuriyet Bayramı coşkusuna kendi yaptıkları bu eserleri ile katkıda bulunurken, birlikte çalışarak kocaman bir eser meydana getirmenin de sevincini yaşadılar.

ATATÜRK KALBİMİZDE YAŞIYOR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri, Atatürk’ü anma haftası nedeniyle ‘Atatürk Kalbimizde Yaşıyor’ etkinliğini gerçekleştirdiler. Tüm anaokulu öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen ve Proje-Tasarım dersinde hazırlanan etkinliğe minik öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdiler. Etkinlik sırasında, minik kalplerinden kopardıkları manevi çiçekleri, Atatürk sevgisini katarak boyayan ve kesen minik eller oldukça hünerliydi. Her öğrencinin hazırladığı farklı formdaki çiçekler, Atatürk resmi etrafında birleştirilerek sevgi dolu Atatürk çelengi hazırlandı.