LİTVANYA VE PORTEKİZDEN GELEN PROJE PARTNERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPAN GKV ÖZEL FEN LİSESİ, PROJENİN TÜRKİYE ETKİNLİK TAKVİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

21-25 Şubat tarihleri arasında planlanan ERASMUS+ Projesi Türkiye ajandası 5.ve son gününde Biyoloji STEAM DERSİ yapıldı. Laboratuvar ortamında yapılan DNA konulu ve içerikli derste öğrenciler aktif rol alarak, kullandıkları DNA kitleri ile Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Fen Laboratuvarında kendi DNA örneklerini belirlemeyi öğrendiler. Öğle yemeğinin ardından gerçekleştirilen sertifika töreninde Litvanya, Portekiz ve okulumuzun görevli öğretmen ve öğrencilerine GKV ÖZEL Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki tarafından hediye ve sertifikalarının takdim edilmesinin ardından etkinlik programı sona erdi.

#gaziantepkolejvakfı

#avrupabirliği

#erasmus+

#uluslararasiprojetoplantisi

HOSTING LITHUANIAN AND PORTUGESE TEAMS, GAZİANTEP COLLEGE FOUNDATION PRIVATE SCIENCE HIGH SCHOOL STUDENTS HAVE COMPLETED THE ERASMUS+ PROJECT TURKEY AGENDA SUCCESFULLY.

Carried out in its due time, (21th-25th February) 5th and last day activities went on with Biology STEAM lesson which was based on DNA. The students have learned and experienced on how to determine their own DNA samples by using related toolkits in GKV science laboratory. The agenda carried on with lunch and finalized by the closing session and Certificate ceronomy. All the Lithuanian, Portuguese and Turkish teams were given their gifts and certificates by the GKV Schools General Principal İsmet Tiryaki.

#gaziantepcollegefoundation

#europeanunion