GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ KODU HUBCUP'22 OYUN GELİŞTİRME TURNUVASIN’DA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

EducatHub tarafından düzenlenen "Kodu HUBCUP'22 Oyun Geliştirme Turnuvası'nda" Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimiz ilkokul kategorisinde "Yükselen Yıldızları Ödülünü" alarak TÜRKİYE 2.si olmuştur. Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Fatoş Hanedan'ın mentörlüğünde "Kodu Game LAB" programında "Virüslerle Yaşam" temalı, 3 boyutlu oyunlarını tasarlayan ve kodlayan öğrencilerimiz tüm aşamaları başarıyla tamamlayıp "Yükselen Yıldızlar Ödülünü" almaya hak kazanmıştır.

Yarışmada üstün başarı elde eden 4. sınıf öğrencilerimiz Mete Poyraz ÜLGEN, Efe AYHAN, Emir ÇELİKASLAN'ı ve oyunun tüm test aşamasında arkadaşlarına destek olan Salem KILACH'ı, emeği geçen öğretmenimiz Fatoş HANEDAN'ı tebrik eder, başarılarının devamı dileriz.

#KoduGameLab

#KoduGame