NEWS

OUR FOREIGN LANGUAGES CLUBS ARE INTRODUCED

Along with English, other foreign languages ​​are of great importance for our students' education to become global citizens. In our German, French and Italian clubs, our main goal is to get to know different cultures, to make presentations in a foreign language and to gain speaking skills. 

YABANCI DİLLER KULÜPLERİMİZİN TANITIMI YAPILDI 

İngilizce ile birlikte diğer yabancı diller, öğrencilerimizin dünya vatandaşı olmaları yolundaki eğitimleri için büyük öneme sahiptir. Almanca, Fransızca, İtalyanca kulüplerimizde, ikinci farklı kültürleri tanıma, yabancı dilde sunum yapabilme ile konuşma becerileri kazandırmak temel hedefimizdir.

İngilizce Drama kulüplerimiz, öğrencilere öğrendikleri dili gerçek yaşama yakın bir ortamda hemen uygulama fırsatı yaratır. Öğrencilerimizde kendini tanıma, yaratıcılığını geliştirme, etkili iletişim kurma becerilerini geliştirme imkânı sağlamaktadır. Ayrıca tüm kademelerdeki drama ve müzikallerin hazırlıkları yıl boyunca kulüp saatlerinin yanı sıra İngilizce drama derslerinde de gerçekleştirilmektedir.

Scrabble, JMUN, Destination Imagination, MUN ve Erasmus+ kulüplerimiz ile okullar arası turnuvalara, öğrenci konferanslarına katılmayı; öğrencilerin dünya sorunları konusundaki farkındalığını arttırmayı; yaratıcılık, takım çalışması, topluluk önünde konuşma, problem çözme, araştırma, tartışma/müzakere becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz.

#GKVYabancıDillerKulübü

#GKVÖzelOkullarıKulüpleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.