KURUCUMUZ

NEDEN GKV CEMİL ALEVLİ KOLEJİ?

“Daha iyi bir eğitim vizyonu için”

GKV Cemil Alevli Koleji uluslararası saygınlık kazanmış, bilgiyi tüm yönleriyle kullanabilen, tam donanımlı bireyler yetiştirmeye ve entelektüel, kişisel, duygusal ve sosyal gelişime önem veren lB Diploma Programını gururla sunar. lB Diploma Programı 16-19 yaş arası öğrencileri üniversite ve sonrasındaki yaşamlarında başarılı olmaları için hazırlayan iki yıllık bir programdır.

Üstün nitelikli öğrenmeyi misyon edinmiş GKV Cemil Alevli Koleji, lB Diploma Programıyla daha barışçıl bir dünya için kültürlerarası anlayışı teşvik etmeyi amaçlamaktadır. GKV Cemil Alevli Koleji bölgemizde lB Diploma Programı hizmetini sunan ilk ve tek kuruluştur. Okulumuz IB Diploma Programı yetkilendirme sürecini kuruluşunun 50. yıl dönümü olan 2014’te tamamlamışür. Özgün ve prestijli bir eğitim kurumu olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesindeki Cemil Alevli Koleji, sosyal ve akademik alanda bölgedeki liderlik geleneğini sürdürmekte ve 2016’da IB Diploma Programının ilk mezunlarını vermiş olmanın haklı gururunu taşımaktadır.

GKV CEMİL ALEVLİ KOLEJİ MİSYONUMUZ

Öğrencilerin, akademik olarak başarılı olmalarının yanı sıra psikolojik, duygusal, sosyal ve fiziksel açıdan dengeli sağlıklı, hoşgörülü kritik düşünebilme becerisine sahip, sorgulayan bireyler olarak yetişmeleri için bütünleştirilmiş ve kapsamlı bir eğitim sağlamaktır.

Okulumuz, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, sorumlu, etkin ve duyarlı bireyler olarak gerçekleri, fikirleri ve iddiaları değerlendiren, inceleyen eleştirebilen düşünürler ve aynı zamanda ulusal ve uluslararası değerlere saygılı, anlayışlı bireyler yetiştirmeyi hedefler..