NEWS

OUR IB STUDENT JANISHA PREMANAND ACCEPTED BY GERMANY'S MOST PRESTIGIOUS UNIVERSITY

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Program senior student Janisha Premanand was accepted from the Industrial Engineering and Management Department of Jacobs University Bremen, one of the most prestigious universities in Germany. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

IB ÖĞRENCİMİZ JANISHA PREMANAND ALMANYA'NIN EN PRESTİJLİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli College IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Janisha Premanand Almanya’nın en prestijli üniversitelerinden olan Jacobs University Bremen’in Endüstri Mühendisliği ve Yönetim bölümünden kabul almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege