NEWS

OUR IB STUDENT ECE ÖZBİRECİKLİ ACCEPTED BY THE BEST UNIVERSITY OF THE NETHERLANDS

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Ece Özbirecikli is accepted from the Biomedical Sciences Department of Maastricht University in Netherlands, one of the most prestigious universities in the world ranking 127th according to the Times Higher Education. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

IB ÖĞRENCİMİZ ECE ÖZBİRECİKLİ HOLLANDA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli College IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Ece Özbirecikli Hollanda’daki Maastricht University Biomedical Sciences bölümünden kabul almıştır. Hollanda’nın en iyi üniversitelerinden biri olan Maastricht Üniversitesi aynı zamanda Dünya Üniversiteler Sıralamasında (Times Higher Education Ranking) 127. sıradadır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege