OUR IB STUDENT JANISHA PREMANAND ACCEPTED BY THE BEST UNIVERSITY OF, CANADA

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Janisha Premanand is accepted from the Studies in Management Department of University of Toronto in Canada, one of the most prestigious universities in the world ranking 18th according to the Times Higher Education. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

IB ÖĞRENCİMİZ JANISHA PREMANAND KANADA'DAKİ EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN KABUL ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli College IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Janisha Premanand Kanada’daki University of Toronto Studies in Management bölümünden kabul almıştır. Kanada’nın en iyi üniversitelerinden biri olan Toronto Üniversitesi aynı zamanda Dünya Üniversiteler Sıralamasında (Times Higher Education Ranking) 18. sıradadır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yükseköğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege