NEWS

OUR IB STUDENT BAŞAK ÖNGEN RECEIVES THE SECOND ACCEPTANCE BY THE BEST UNIVERSITY OF THE NETHERLANDS

Gaziantep College Foundation Cemil Alevli College IB Diploma Programme senior student Başak Öngen is accepted from the department of Art & Culture Studies at Radboud University, one of the most prestigious universities in Netherlands. We congratulate her family, our teachers and wish her success in the higher education life.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege

IB ÖĞRENCİMİZ BAŞAK ÖNGEN İKİNCİ KABULÜNÜ DE HOLLANDA'NIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİNDEN ALDI

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB Diploma Programı son sınıf öğrencimiz Başak Öngen ikinci kabulünü de Hollanda’daki Radboud University Department of Art & Culture Studies bölümünden almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder, öğrencimize yüksek öğrenim hayatında başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliCollege