MARCH 21 WORLD DOWN SYNDROME AWARENESS DAY

Within the framework of 21 March World Down Syndrome Awareness Day, we visited Cennet Süzer Special Education Practice School with our students.

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık günü çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Lisesi öğrencilerimiz ile beraber ilimizde bulunan Cennet Süzer Özel Eğitim Uygulama okulunu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz kendi elleri ile hazırladıkları posteri okulun bahçesine asarak farkındalık oluşturdular. Ayrıca müzik kulübümüzün öğrencileri sergiledikleri performanslarıyla eğlenceli dakikalar yaşattılar. Düzenlediğimiz Kermesin tüm gelirleri de özel eğitim hizmeti veren Cennet Süzer Uygulama okuluna bağışlandı. Emeği geçen öğrencilerimize ve kermese destek veren velilerimize teşekkür ederiz.

#dowmsendromufarkındalıkgünü

#GKVCemilAlevliLisesi