NEWS

INTERNATIONAL YOUNG REPORTERS FOR THE ENVIRONMENT PROJECT BY PRIVATE CEMIL ALEVLI IB HIGHSCHOOL STUDENTS

GKV Private Cemil Alevli IB High School students participated in the competition organized by the international Young Reporters for The Environment platform in the video-news category. Our students came together with the students of Epanomi High School (Epanomi Thassaloniki's Professional Senior School) from Thessaloniki, Greece, through social media communication tools and realized the project in common.

GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ IB LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ULUSLARARASI ÇEVRENİN GENÇ SÖZCÜLERİ PROJESİ

GKV Özel Cemil Alevli IB Lisesi öğrencileri uluslararası Young Reporters for The Environment (Çevrenin Genç Sözcüleri) platformunun düzenlediği yarışmaya video-haber kategorisinde katıldılar. Öğrencilerimiz Yunanistan’ın Selanik şehrinden Epanomi Lisesi (Epanomi Thassaloniki’s Professional Senior School) öğrencileriyle sosyal medya iletişim araçlarıyla bir araya gelerek ortak bir şekilde projeyi gerçekleştirdiler. GKV Özel Cemil Alevli IB öğrencileri Yumurtalık Lagünü Milli Parkını ziyaret ederek keşif çalışması yaptılar. Yunanistan’daki partner okuldan da fotoğraf ve video kaydı alan öğrencilerimiz ortak bir video oluşturarak Young Reporters for The Environment (Çevrenin Genç Sözcüleri) platformuna çalışmalarını göndererek video kategorisinde yarışmaya başvurdular. Böyle önemli bir konuya dikkat çekmek için emek veren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Yarışmada öğrencilerimize başarılar dileriz. Öğrencilerimizin hazırladığı videoya sayfamızdaki linkten ulaşabilirsiniz.

#GaziantepKolejVakfıCemilAlevliKoleji

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları