NEWS

23 APRIL NATIONAL SOVEREIGNTY AND CHILDREN'S DAY CELEBRATION VISIT FROM GKV PRIVATE CEMIL ALEVLI IB HIGHSCHOOL STUDENTS

GKV Private Cemil Alevli High School IB students organized a morale visit to the children in the Children's Service Department of Abdulkadir Yüksel State Hospital as part of the 23 April National Sovereignty and Children's Day events and celebrated the children's holidays. Our students, who organized face painting activities, theater and skit activities had a great time with the children and touched on the meaning and importance of the day together.

GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ LİSESİ IB ÖĞRENCİLERİNDEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA ZİYARETİ

GKV Özel Cemil Alevli Lisesi IB öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi Çocuk Servisi bölümündeki çocuklara moral ziyareti düzenlediler ve çocukların bayramlarını kutladılar. Bayram kutlamasında çocuklarla birlikte yüz boyama etkinliği, oyun etkinlikleri, tiyatro ve skeç etkinlikleri düzenleyen öğrencilerimiz çocuklarla birlikte çok iyi vakit geçirerek günün anlam ve önemine birlikte değindiler.

#GKVÖzelCemilAlevliLisesi

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları