GKVMUN’22 MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSI

20-22 Mayıs tarihleri arasında GKV Cemil Alevli IB öğrencileri tarafından organize edilen GKVMUN’22 (GKV Model Birleşmiş Milletler) konferansı 22 danışman öğretmen ve şehir dışından gelen öğrencilerle birlikte 200 den fazla öğrencinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Konferansın açılış seramonisi Teymur Continental Otelde gala yemeği ile başladı. Daha sonra iki gün boyunca devam eden komitelere katılan delegeler kendi ülkelerini temsil etme fırsatı yakaladılar. İkinci günün sonunda yapılan kapanış seramonisi ile komitelerde üstün başarı gösteren delegelere ödülleri takdim edildi.

Diplomatik prosedürlerin uygulandığı bu konferans sayesinde öğrenciler hedef dil İngilizceyi pratik yapma fırsatı bulmalarının yanında güzel dostluklar kurarak arkadaşlık duygularını geliştirdiler. Bu başarılı organizasyonda emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutlarız.

#GKVMUN22

#GKVCemilAlevliKoleji